Sitemap Udskriv Anbefal os  

 
 
 Jysk Svømmebads-Teknik A/S købte i 2003 firmaet ElectroCell AB.
Kontakt os
Jysk Svømmebads-Teknik A/S
Vennelystvej 1
DK-6880 Tarm
Danmark
Tel. +45 97 37 24 99
Fax +45 97 37 13 02
jst@jst.dk Forside / Produkter / Klorelektrolyse / Systemer


Systemer

Nedenfor ses systemer med direkte dosering med ejektor og ved dosering fra lagertank.1) Ved direkte dosering med ejektor,

styres dosering ved regulering af trykforskel over ejektorer, mængder justeres med reguleringsventiler, og forbrug styres med taktregulerede magventiler eller frekvensregulerede drivpumper, der modtager signal fra “extern” doseringsautomatik.

Produktionen reguleres direkte over reaktionsbeholder forsynet med max. –og min. kontakter, der slutter og bryder strøm til saltdosering og produktionscelle.

Figur 1: Delstrømme, bassinvand
Figur: 1
 

 

2) Ved dosering fra lagertank

leverer en doseringspumpe kontinuerligt hypoclorit fra tanken til doseringsstedet efter behov, indtil min. væskestand nås, og aggreagatet automatisk genoptager hypocloritproduktionen, hvorefter processen starter forfra.

Produktionen reguleres direkte over lagertankens max. –og min. kontakter, der slutter og bryder strøm til saltdosering og prokuktionscelle.

Systemet (Fig. 2) kan forsyne fra et til flere anlæg, der hver for sig er forsynet med en magnetventil, der åbner og lukker efter signal fra extern doseringsautomatik, der aut. vil regulere produktionen i forhold til det aktuelle behov på hvert anlæg.

I forbrugsvandet f.eks. et svømmebassin indretter sig en ligevægt mellem hypocloritioner og hypocloritsyre, som er det aktive desinfektionsmiddel.

Vandets pH-værdi afgør fordelingen- og dermed virkningsgraden.

Den ideelle pH-værdi ligger mellem 7,0 og 7,3.

Figur 2: Delstrømme, bassinvand anlæg 1
Figur: 2